Referenser. Samtliga är avslutade affärer och för närvarande inte till försäljning.

Då jag av Fallai & Partners Mäklarna presenterades för Restaurangen på Biblioteksgatan och såg vilka möjligheter som fanns att göra med denna lokal skapade jag - tillsammans med ägarna till Restaurang Grenouille - restaurang- och nattklubben Byblos. När jag sedan beslöt mig för att sälja Restaurang Tivoli på Hornsgatan och Restaurang Riche på Birger Jarlsgatan vände jag mig med fullt förtroende till Fallai & Partners som slutförde dessa försäljningsuppdrag på ett professionellt och skickligt sätt.

Familjen Paolo Montanari som säljare och köpareNär jag efter att ha drivit Restaurang Martitni på Norrmalmstorg i mer än 20 år beslöt mig för att sälja var det naturligt att jag vände mig till Fallai & Partners Mäklarna med tanke på min brors goda erfarenheter från samarbetet med detta företag och dess goda renome´.Vid mina sökningar efter en ny restaurang att sätta klorna i var det naturligt att jag som köpare åter igen vände mig till företrädarna för denna mäklarbyrå och det samma gällde när jag några år senare beslöt sälja Restaurang Sopranos på Birger Jarlsgatan.

Sergio Montanari som säljare och köpareFallai & Partners Mäklarna skötte försäljningen av Restaurang Open Gate och då särskilt mig som köpare på ett oklanderligt sätt vilket ledde till att jag där kunde skapa Restaurang Il Tempo.

Giuseppe Inzaina som köpareMin brors goda erfarenheter av Fallai & Partners Mäklarnas sätt att företräda honom som köpare ledde till att jag med förtroende lämnade försäljnings-uppdraget på Restaurang Östergök till dem. När försäljningen genomförts kom jag även att bli köpare till Restaurang Serwito på Regeringsgatan vilket var/är ett försäljningsuppdrag för Fallai & Partners Mäklarna.

Franco Inzaina som köpare och säljareDå vi för några år sedan beslöt att sälja Restaurang Folkhemmet (f.d. Lilla Paris) på Renstiernas gata på Söder blev vi rekommenderade att anlita Fallai & Partners Mäklarna som genomförde försäljningen snabbt och smidigt. När vi sedan skapade Restaurang Storstad på Odengatan var det återigen Fallai & Partners Mäklarna som förmedlade denna restaurangförsäljning av f.d.Bella Napoli. Denna gång hjälpte de oss som köpare på samma skickliga sätt.

Familjen Sören Ahlbom som köpare och säljareNär vi för ett antal år sedan beslöt att sälja vår restaurang på Biblioteksgatan vände vi oss med fullt förtroende till Fallai & Partners Mäklarna som avslutade försäljningen snabbt och diskret. När Fallai & Partnersa Mäklarna någon tid senare kontaktade oss och erbjöd oss att köpa Fjäderholmarnas Fisk och Rökeri samt Restaurang Victoria i Kungsträdgården var vi inte senkomna att med tillit låta Fallai & Partners Mäklarna hantera dessa affärstransaktioner för oss som köpare.

Martin Hosseini och Jounan Abboud som köpare och säljareFallai & Partners Mäklarna skötte i början av 1990-talet skickligt och professionellt rockaden mellan köpare och säljare av Restaurangen i Författarnas hus på Drottninggatan och Ofvandahls Konditori i Uppsala. På Drottninggatan kunde jag återskapa Restaurang Rydbergs en tidigare klassisk Stockholmskrog på Gustav Adolfs torg.

Tommy Ahlberg f.d. krögare och hovkonditor som köpare och säljareNär vi sommaren 2009 beslöt att sälja våra bostadsrättslokaler på Valhallavägen blev vi rekommenderade att vända oss till Fallai & Partners Mäklarna för att snabbt och smidigt få en försäljning till stånd. Affären avslutades mycket riktigt snabbt och utan krångel och vi kan därför varmt rekommendera detta företag och dess representanter.

Jan Lewin för Normark Scandinavia AB som säljareDå mina partners och jag hösten 2007 beslöt att avyttra vår profilerade cafe´och lunch- restaurang Green-n-Lean på Scheelegatan i Stockholm valde vi att lämna förmedlings-uppdraget till den erfarna mäklarfirman Fallai & Partners för professionell hjälp. Mäklaren hittade rätt köpare och affären genomfördes till vår stora belåtenhet.

Curt Hermelin för Green-n-Lean som säljare.Då vi beslöt att sälja den Rizzo skobutik som låg på Kungsgatan - mitt över gatan från PUB - var det naturligt att vi vände oss till Fallai & Partners Mäklarna som slutförde uppdraget till vår fulla belåtenhet. Och när vi någon tid senare blev offererade två hyresfastigheter av Fallai & Partners Mäklarna hade vi som köpare full tillit för att våra intressen skulle tillvaratagas väl vid köpet av dessa. Samma sak gällde i samband vid vårt köp av Restaurang Vau de Ville på Hamngatan, ett förmedlingsuppdrag som också hanterades av Fallai & Partners Mäklarna. Vidare, när vi några år senare sålde vår restaurang Goccia till hamburgerkedjan Max var det återigen representanterna för Fallai & Partners Mäklarna som hittade köparen och slutförde transaktionen. Vi kan därför varmt rekommendera detta mäklarföretag.

Familjen Rodolfo Castellucci som köpare och säljareVåra erfarenheter av Fallai & Partners Mäklarna går mer än 20 år tillbaka i tiden till det tillfälle då vi köpte Cafe´Capuccio i Gallerian på Hamngatan. Alltsedan dess har vi sålt och köpt objekt som Fallai & Partners Mäklarna förmedlat. Bland annat Restaurang Mäster Anders på Hantverkargatan, Sonyas Grek samt Restaurang Atlas idag Jimmy´s Steakhouse på Birger Jarlsgatan.

Aki Kokotos som köpare och säljareNär vår familj som ägare till Hotel Gustav Vasa på Odenplan och Stora Hotellet i Gnesta beslöt att sälja dessa vände vi oss med förtroende till Fallai & Partners Mäklarna. Förmedlingsuppdragen avslutades snabbt och smidigt.

Sjalva Chichin, Aaron och Roslana Hitman som säljareDå mäklaren som hade försäljningsuppdraget på Hotell Gustav Vasa några år senare ej kunde hitta intressenter till hotellrörelsen vände sig mäklaren till Fallai & Partners Mäklarna för att få hjälp. Då jag som köpare snart därefter blev presenterad objektet av Fallai & Partners Mäklarna hade jag fullt förtroende för att de skulle handlägga ärendet på ett för mig oklanderligt sätt. Jag kan därför med fullt förtroende rekommendera Fallai & Partners Mäklarna.

Soleiman Hosseini som köpareFör att sälja min bostadsrätt sommaren 2009 med adress Brantingsgatan 18 på Gärdet vände jag mig med förtroende till fastighetsmäklaren Pietro Fallai hos Fallai & Partners Mäklarna som hittade köpare och genomförde försäljningen till ett förtjänstfullt och oklanderligt sätt.

Lars Asplund, Köping som säljareDå vi före millenium skiftet beslöt att sälja Utö Värdshus Hotell- & Konferens anläggning som vi under många år drivit i av Skärgårdsstifelsen förhyrda lokaler vände vi oss med fullt förtroende till Fallai & Partners Mäklarna. Bättre lösning på affären hade vi inte kunnat tänka oss.

AnnaKarin och Bengt Mårdstam som säljareSom köpare av Restaurang, Bar- och Matsal Strömma Krog med fastigheter kan vi inte annat än rekommendera Fallai & Partners Mäklarna för deras professionalism och skickliga sätt att hantera försäljningen av detta objekt som vi sedan 2008 är ägare till.

Christer Andersson som köpare.Då jag, efter att ha drivit min Arizona American Bar & Restaurant under ett flertal år, beslutade mig för att sälja vände jag mig till Fallai & Partners Mäklarna som slutförde förmedlings uppdraget till min fulla belåtenhet.

Daniel Eriksson som säljare.På rekommendationer av Daniel Eriksson på Arizona American Bar & Restaurant vände jag mig till Fallai & Partners Mäklarna när jag beslutade mig för att sälja min rörelse under namnet Vanadis Cafe’och Restaurang. Och inom kort var den sedan såld.

Daniel Ekblom som säljare


Kontakta oss Om oss